Over ons

Over PT-Stagedesign

Wie

Sinds 2014 Gevestigd te Someren heeft PT Stagedesign & Projects zijn studio waar de magie tot leven komt. Met een technische achtergrond en kennis van de laatste materialen en technieken streven naar perfectie voor de klant. In samenwerkingsverband maar ook zelfstandig wordt vanuit deze plek een onvergetelijke set, interieur of entertainment gecreëerd . Naast directe klanten worden er ook voor partners conceptueel ,3D visualisaties en designs op een creative wijze bedacht en ontworpen.

CONCEPT

In onze studio in Someren zijn we op ons best wanneer een project in een vroeg stadium de studio heeft bereikt. Neem gerust tijdig contact met ons op zodat geen tijd verloren gaat. Meer tijd maakt het eindresultaat.

Een concept begint met een leeg vel papier en een pen.. niets meer dan dat. Brainstorming en vrijheid op een leeg vel papier maakt een kader voor het resultaat. Van daaruit komen de eerste handschetsen op tafel waar de beleving al te proeven is. Met schalen, passen en combineren van materialen en vormen bereiken we het juiste plaatje in een concept fase.

DESIGN

We zetten verhalen om naar een design die een blijvende indruk achterlaten. Een concept is een eerste indruk en beleving die vertaald wordt naar realiteit. Met het technische onderlegging, materiaalkeuzes en kosten-efficiëntie wordt een design gecreëerd dat meer is dan visualiseren van een concept. Maatvoering passend en een kloppend resultaat is wat een Design met zich meeneemt. Dat alles met de juiste visie op het eindplaatje worden er visualisaties tot leven gebracht die realistisch zijn en een wow-factor hebben. Een indentiteit is geboren!

In het volledige proces wordt de klant betrokken in de concepten en designs. We doen alles voor het speciale moment waarbij de klant en gasten uiteindelijk het design tot leven zien komen.

 

Stage Design
Creative
Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op!